Persoonlijk coach

burn-out… dip… rouwverwerking… niet lekker in je vel zitten… mentaal herstel na langdurig ziek zijn… onzekerheid… gezinsproblematiek… juiste pad…             hoog-gevoeligheid… puberteit… scheiding…

Een lifecoach is iemand die mensen helpt met het kijken naar waar ze staan in hun leven… wat wil je nog bereiken… waar heb je hulp bij nodig… wat zijn je mogelijkheden?! Indien je in deze situatie geen voldoening hebt, en je zit vast, dat kan zijn op emotioneel of professioneel vlak, dan geef ik u als coach de juiste handvaten en ondersteuning om je doel te kunnen bereiken en jezelf te laten groeien op een positieve manier, zodat je weer sterker in het leven staat.

Iedereen is anders, zit anders in elkaar, heeft een andere aanpak van coaching nodig. Het begint met een eerste, gratis en vrijblijvende, afspraak… een kennismakingsgesprek. In dit gesprek kun je me vertellen waarom je graag een coach wilt, en kan ik je duidelijkheid geven welk traject bij jou als persoon past en wat nodig is om je wens of doel te bereiken. Je weet dus altijd vooraf wat je mag verwachten van mij als coach, hoe je coachtraject er uit gaat zien en wat de kosten zijn.

  • Een standaard coachgesprek duurt minimaal 60 minuten.
  • Bij jouw thuis heeft mijn voorkeur, maar indien gewenst op locatie.
  • De dag na onze afspraak krijg je een reflectieverslag van ons gesprek met daarin onze gemaakte afspraken.
  • Tussen de afspraken door altijd de mogelijkheid tot contact op dagen dat je het nodig hebt!
  • Na ons traject een telefonische afspraak als “nazorg”.