Wie ben ik…

Even voorstellen:

Mijn naam is Gerry Sieben, 40 lentes jong, gelukkig getrouwd en trotse moeder van onze zoon.  Een overduidelijke rode draad in mijn leven is een interesse voor de levenspaden, gevoelens en doelen van de mensen om me heen. Automatisch heb ik vele gesprekken “rond de keukentafel” gevoerd om mensen hun verhaal te kunnen laten doen, en waar mogelijk te helpen. Op een dag was het me overduidelijk: Dit is mijn roeping!!!!  Hier ga ik mee aan de slag. Wat vooraf ging:

Life coach, de weg er naar toe…
Mijn leven lang ben ik een hoog sensitief persoon, als kind al voelde ik aan hoe de gemoedsrust was van een ander, en voelde en pikte dingen op … dat leer je niet, dat is er gewoon.
Vaardigheden verbreden heb ik geleerd door vele gebeurtenissen in mijn directe privé leven, zoals: narcisme, zelfmoordpogingen, scheiding, burn-out, langdurige ziekte, afscheid, bedreigingen, angst… Door dit alles te doorstaan en er op een positieve manier een draai aan te kunnen geven, leer je meer dan in welke studie ook. Dat noemen ze een ervaringsdeskundige…
Eerst heb ik een intuïviteits cursus gedaan om op mijn basisgevoel te leren vertrouwen en op verder te kunnen bouwen.
Tot slot heb ik de studie life coach volbracht, hbo-niveau, met zowel theorie als praktijk opgaven, met een erkend diploma als resultaat.
Maart 2017 ben ik als zelfstandige begonnen met de naam Sieben coaching.
Ook ben ik actief in onze gemeente Someren in het sociale domein! (Samen voor Someren), en actief in vrijwilligerswerk!